Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’DA KISA SÜREN KAOS DÖNEMİ SONA ERDİ

CEYHAN’DA KISA SÜREN KAOS DÖNEMİ SONA ERDİ

CEYHAN’DA KISA SÜREN KAOS DÖNEMİ SONA ERDİ

CEYHAN’DA KISA SÜREN KAOS DÖNEMI SONA ERDI

 

2019 yerel seçimlerinde Ceyhan tarihindeki en yüksek oyu alarak %51 oy orani ile Ceyhan Belediye Baskani seçilen, Türkiye’nin en genç Seçilmis Belediye Baskani Kadir Aydar’in mazbatasinin YSK tarafindan iptal edilmesiyle Mart ayindan bu yana yasanan kaos dönemi, Belediye Meclisi’nde yapilan oylamada Hülya Erdem’in Ceyhan Belediye Baskani seçilmesi ile son buldu.

 

Hülya Erdem Adana Tarihi’nin Ilk Kadin Belediye Baskani Oldu

 

2019 yerel seçimlerinden bu yana Ceyhan’da 20 yildir yapilmamis hizmetleri yaparak Ceyhan halkinin gönlünde taht kuran, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan ve yaptigi hizmetlerle Ceyhan’in makûs tarihini degistiren Seçilmis Baskan Kadir Aydar’in ardindan Millet Ittifaki’nin ortak adayi olarak seçime giren Hülya Erdem Ceyhan’in hatta Adana’nin ilk kadin belediye baskani oldu.

 

Ceyhan Belediye Meclisi’nde meclis üyeleri arasinda yapilan seçimle Ceyhan Belediye Baskani seçilen Hülya Erdem seçilmesinin ardindan Seçilmis Baskan Kadir Aydar’a sarilip vatandaslari selamlarken gözyaslarini tutamadi.

 

Baskan Erdem : “Ceyhan’in Aydinlik Gelecegi Için Çalismaya Devam Ediyoruz”

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Milletvekillerimize, Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar’a ve Baskanimiz Kadir Aydar’a destekleri için tesekkür ediyorum. Ceyhan’da gelisimin, ilerlemenin önünde yaratilan her türlü engeli güç birligimizle ve Ceyhan’a olan hizmet askimizla yenmeye haziriz. Ceyhan halkinin teveccühü bizimle oldugu sürece birligimizi, bütünlügümüzü kimse bozamaz. Gecesini gündüzüne katarak, 7 gün 24 saat hizmet anlayisi ile Ceyhan’i tanistiran, kuzeyden güneye, dogudan batiya Ceyhan’in her kösesine ayni hizmeti götürmek için canini disine takan, Ceyhan’in gelmis geçmis en çaliskan baskani olan Kadir Aydar’in Ceyhan’da yasattigi derman belediyecilik anlayisini ayni azimle devam ettirecegiz. 1 yildir Ceyhan’da yapilan hizmetlere yenilerini katarak arkadaslarimla birlikte hizmet bayragini daha yukarilara tasiyacagiz. Biz biriz ve beraberiz. Daha da güçlendik, kenetlendik. Daha önce oldugu gibi bugün de Ceyhan’in için, Ceyhan’in aydinlik gelecegi için çalismaya devam edecegiz. ” ifadelerini kullandi



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı